gtag('config', 'UA-11748275-4');
0

TKK

Čistilo Tekapur Cleaner

Za čiščenje sveže poliuretanske pene. Tekapur Cleaner je topilo za svežo PU peno, uporabno tudi za čiščenje in razmaščevanje železa, je..

5,03€

Tekasol Degrip - odvijač sprej

Za odvijačenje in odpuščanje materialov, prizadetih z rjo in oksidacijoTekasol Degrip je sprej za odvijačenje z veliko močjo raztapljanja in..

3,82€

Tekapur Standard (spray)

Za tesnjenje, montiranje, zapolnjevanje, izoliranje in vgrajevanje.Tekapur Standard je enokomponentna poliuretanska pena, ki utrjuje z zračn..

od
6,60€

Tekasol Universal Grease

Univerzalno mazivo za preprečevanje trenja med strojnimi deli in premičnimi površinamiTekasol Degrip je produkt, namenjen preprečevanju tren..

5,10€

Tekapur Multiposition

Za tesnjenje, montiranje, zapolnjevanje, izoliranje na težko dostopnih mestih.Tekapur Multiposition je enokomponentna poliuretanska pena, ki..

6,87€

Tekasol Universal Adhesive - lepilo v spreju

Za lepljenje na različnih površinah (kovina, plastika, les, pena, steklo, papir ...)Tekasol Universal Adhesive je univerzalno neoprensk..

3,93€

Tekapur Low Expansion (spray)

Za pritrjevanje, lepljenje in tesnjenje gradbenih elementov, kot so okenske police, stopnice ali okrasne letvice.Tekapur Low Expansion je ni..

7,26€

Lepilo za izolacijske plošče – Tekapur Insulation Adhesive

Za lepljenje izolacijskega materiala na gradbene površineTekapur Insulation Adhesive je nizko ekspandirajoča enokomponentna poliuretan..

8,47€

Tekapur Standard (pištolska)

Za tesnjenje, montiranje, zapolnjevanje, izoliranje in vgrajevanje.Tekapur Standard je enokomponentna poliuretanska pena, namenjena uporabi ..

6,80€

Tekapur Mega XXL

Za tesnjenje, montiranje, zapolnjevanje, izoliranje in vgrajevanje širših in globljih reg.Tekapur Mega XXL je enokomponentna poliuretanska p..

8,17€

Tekapur Top Foam All Season

Za enostavno tesnjenje, montiranje, zapolnjevanje, izoliranje in vgrajevanje.Tekapur Top Foam All Season je enokomponentna poliuretanska pen..

6,95€

Tekadom Acryl Transparent

Večnamenska tesnilna masa in lepilo, ki po utrditvi postane prozornaTekadom Acryl Transparent je enokomponentna tesnilna masa in lepilo..

2,92€

Prikazujem 1 do 12 od 21 (2 strani)