Kompakten in vzdržljiv.

DeWalt AKU XR udarni vrtalnik/vijačnik DCD985M2 – 18V 4,0 Ah Li-Ion

po močno prevrtani ceni. Namesto 659,20 le za 392,91 €.Kupi zdaj!

Ni vse v velikosti. Vzdržljivost je pomembnejša!
0
AKTUALNO!!!

Apno v vreči 25 kg

  • 90
  • Blagovne znamke Grigolin
  • Šifra: GM-CAO-002
  • Število ogledov: 3617
  • 3,00€


Spoštovani!
Zaradi varnostnih ukrepov, povezanih z novim korona virusom, smo bili do nadaljnjega primorani ustaviti vse maloprodajne aktivnosti, ki predvidevajo prevzem blaga na lokacijah naših trgovin in gotovinsko plačilo. Tako v celoti začasno ukinjamo možnost spletne prodaje izdelkov, ki se prevzemajo na lokacijah trgovin, kot tudi prodajo po pošti. V kolikor nujno potrebujete kakšen izdelek, ki bi vam ga lahko dostavili z našo lastno dostavno službo, nas pokličite in poskusili bomo poiskati ustrezno rešitev. Informacije po telefonu: 01/  513 13 47

Deli s prijatelji:

Prezračevano hidratizirano apno

Posebej prezračevano hidratizirano apno CALCE IDRATA dobimo z gašenjem kalcijevega oksida iz izredno čistega apnenca (CaCO3 > 98 %) z žganjem v pokončnih pečeh.

Hidratizirano apno CALCE IDRATA se uporablja na raznih področjih, od kemične industrije do gradbeništva, strojarske industrije in prečiščevanja voda. 
Poleg tega lahko CALCE IDRATA uporabimo za utrjevanje nosilnih cestnih slojev, na letališčih in gradbiščih. Posebne vrste uporabe so opisane na tehničnem listu Microcalce.

Pakiranje: vreča 25 kg

Proizvajalec: Grigolin


--- DOKUMENTI ---

Tehnični list
Varnostni list

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Oznake:

Grigolin apno