gtag('config', 'UA-11748275-4');
0

PU pene, lepila in čistila

Poliuretanske ekspanzijske tesnilne in lepilne pene za pištolo in v spreju z brizgalnim nastavkom in čistila.

Čistilo Tekapur Cleaner

Za čiščenje sveže poliuretanske pene. Tekapur Cleaner je topilo za svežo PU peno, uporabno tudi za čiščenje in razmaščevanje železa, je..

5,03€

Connect CF 500 Čistilo za PU peno

Connect CF 500 Čistilo za PU peno je namenjeno odstranjevanju sveže PU pene s pištol, orodij in drugih površin.Odstrani tudi PU lepilo, vose..

3,81€

Tekapur Standard (spray)

Za tesnjenje, montiranje, zapolnjevanje, izoliranje in vgrajevanje.Tekapur Standard je enokomponentna poliuretanska pena, ki utrjuje z zračn..

od
6,60€

Tekapur Multiposition

Za tesnjenje, montiranje, zapolnjevanje, izoliranje na težko dostopnih mestih.Tekapur Multiposition je enokomponentna poliuretanska pena, ki..

6,87€

Tekapur Low Expansion (spray)

Za pritrjevanje, lepljenje in tesnjenje gradbenih elementov, kot so okenske police, stopnice ali okrasne letvice.Tekapur Low Expansion je ni..

7,26€

Lepilo za izolacijske plošče – Tekapur Insulation Adhesive

Za lepljenje izolacijskega materiala na gradbene površineTekapur Insulation Adhesive je nizko ekspandirajoča enokomponentna poliuretan..

8,47€

Connect GF 180 - ognjeodporna PU pena 400 ºC (pištolska)

GF 180 PU Ognjeodporna montažna pena za nanos s pomočjo pištole ima odlične karakteristike, zato jo je mogoče uporabiti na veliko področjih...

6,71€

Tekapur Standard (pištolska)

Za tesnjenje, montiranje, zapolnjevanje, izoliranje in vgrajevanje.Tekapur Standard je enokomponentna poliuretanska pena, namenjena uporabi ..

6,80€

Connect GF 202 - elastična PU pena (pištolska)

GF 202 PU elastična montažna pena za nanos s pomočjo pištole ima odlične karakteristike, zato jo je mogoče uporabiti na veliko področjih.&nb..

5,28€

Connect GF 301 Summer - poletna PU pena (pištolska)

GF 301 PU Summer montažna pena za nanos s pomočjo pištole ima zelo dobre lastnosti, ki zadovoljujejo visoka pričakovanja, zato jo je mogoče ..

4,37€

Connect GF 303 All Season PU pena (pištolska)

GF 303 PU All Season je nizko-ekspanzijska montažna pena za nanos s pomočjo pištole.    pena ima odlične karakteristike, zato..

5,06€

Connect MF 306 All Season PU pena (slamica)

MF 306 PU All Season je montažna pena za nanos s pomočjo priložene slamice in sprožilca.  Ima odlične karakteristike, zato jo ..

od
3,44€

Prikazujem 1 do 12 od 16 (2 strani)