gtag('config', 'UA-11748275-4');
0

Gradbena lepila

Fleksibilno lepilo za ploščice EUMAT

Fleksibilno lepilo za ploščiceCementno vezano, s polimeri obogateno lepilo za polaganje ploščic v sloj debeline 3 - 5 mm.--- LASTNOSTI ---Vi..

6,99€

Notranje lepilo za ploščice EUMAT

Lepilo za ploščice za notranjo uporaboCementno vezano, s polimeri obogateno lepilo za polaganje ploščic v sloj debeline 3 - 5 mm.--- LASTNOS..

3,99€

Fleksibilno lepilo za keramiko MAPEI Keraflex

Fleksibilno lepilo za keramikoVisoko zmogljivo cementno lepilo s podaljšanim odprtim časom in brez lezenja ploščic in izdelkov iz kamna na v..

16,65€

Lepilo za keramiko MAPEI Kerabond T

Cementno lepilo za keramikoCementno lepilo za polaganje keramičnih ploščic brez lezenja na vertikalnih površinah (za nanose do 5 mm).--- LAS..

8,36€

Fleksibilno lepilo za keramiko Kemabond Flex 131

Fleksibilno lepilo za keramikoFleksibilno, cementno vezano s polimeri obogateno lepilo za polaganje oblog v sloj debeline 3 - 5 mm.Za zunanj..

9,76€

Lepilo za siporex Weber.maltex SX (siv)

Lepilo za lepljenje plinobetonskih zidakov v sivi barvi. Weber.maltex SX uporabljamo za lepljenje blokov iz plinobetona na zunanjih in ..

5,80€

Sikabond T2 - beli

SikaBond T-2 (i-Cure) - viskozno, enokomponentno elastično lepilo, primerno za visoke zahteve elastičnih obremenitev.   Sikaflex®PRO..

9,50€

Sika Anchorfix -1 150 ml

Sika® Anchorfix®-1 - hitro vezoče lepilo za lepljenje sider   Sika® Anchorfix®-1 je dvo komponentno metil-akrilatno lepilo za leplje..

8,48€

Ytong bela lepilna malta - lepilo za siporex

Lepilo za lepljenje plinobetonskih zidakov v beli barvi. Za zidanje z Ytong gradbenimi elementi. Tudi za gradnjo s Silka silikatnimi zi..

9,15€

Sika Anchorfix -1 300 ml

Sika® Anchorfix®-1 - hitro vezoče lepilo za lepljenje sider   Sika® Anchorfix®-1 je dvo komponentno metil-akrilatno lepilo za leplje..

14,09€

Sika Anchorfix -2 300 ml

Sika® Anchorfix®-2 - visokovredno lepilo za lepljenje sider   Sika® Anchorfix®-2 je dvo komponentno epoxi-akrilatno lepilo za leplje..

17,17€

Tekafix BT

Za pritrjevanje poroznih gradbenih materialov in stiropora.Tekafix BT na osnovi akrilatne disperzije je namenjen pritrjevanju razl..

4,11€

Prikazujem 1 do 12 od 14 (2 strani)