Kompakten in vzdržljiv.

DeWalt AKU XR udarni vrtalnik/vijačnik DCD985M2 – 18V 4,0 Ah Li-Ion

po močno prevrtani ceni. Namesto 659,20 le za 392,91 €.Kupi zdaj!

Ni vse v velikosti. Vzdržljivost je pomembnejša!
0
AKTUALNO!!!
 • -15% Kombinirani INOX bojler SKB Digi 120 l

Kombinirani INOX bojler SKB Digi 120 l

 • 19
 • Blagovne znamke Centrometal
 • Šifra: IM-BO-003
 • Število ogledov: 2084
 • Akcijska cena:

  570,35€

  Stara cena:

  671,00€

  Vaš prihranek:

  15%


Spoštovani!
Zaradi varnostnih ukrepov, povezanih z novim korona virusom, smo bili do nadaljnjega primorani ustaviti vse maloprodajne aktivnosti, ki predvidevajo prevzem blaga na lokacijah naših trgovin in gotovinsko plačilo. Tako v celoti začasno ukinjamo možnost spletne prodaje izdelkov, ki se prevzemajo na lokacijah trgovin, kot tudi prodajo po pošti. V kolikor nujno potrebujete kakšen izdelek, ki bi vam ga lahko dostavili z našo lastno dostavno službo, nas pokličite in poskusili bomo poiskati ustrezno rešitev. Informacije po telefonu: 01/  513 13 47

Deli s prijatelji:

Kombinirani toplovodni inox bojlerji SKB Digi (stoječa izvedba) volumna 80, 100, 120 litrov, z vgrajeno digitalno regulacijo, so namenjeni pripravi in akumuliranju tople sanitarne vode v gospodinjstvih, gostinskih objektih ter povsod tam, kjer se pokaže potreba po topli sanitarni vodi.

Možnost izbiranja priprave tople sanitarne vode preko cevnega izmenjevaca priključenega na ogrevalni krog, ali pa le s pomočjo vgrajenega električnega grelca, naredi te grelnike še privlačnejše.

Posebna prednost teh bojlerjev je izenačen pretok in tlak tople sanitane vode, neodvisno od števila trenutno aktivnih izlivnih mest, kar pomeni, da npr. odprtje pipe v drugem prostoru ne bo zmotilo vašega užitka pod prho.

Bojlerji so izdelani iz nerjavečega jekla, kar zagotavlja visoke higienske pogoje. Prepoznavni so po uspešni zdužitvi modernih tehnologij in kvalitetnih materialov z preprosto vgradnjo in uporabo. Vrsta preizkušenih in tehničnih rešitev omogoča varno in zanesljivo delovanje. Izdelani so v skladu s standardoma ISO 9001 in SIO 14001.

Dimenzije
Prostornina (L) 120 L
Premer (mm) 475 mm
Višina (mm) 1090 mm
Teža praznega bojlerja 39,5 kg
Lastnosti
Način montaže Pokončno
Energijska učinkovitost
Razred C
Letna poraba energije 2909 kWh/leto

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje