gtag('config', 'UA-11748275-4');
0

s1/s1p nizki

ČEVLJI COACH S1P SRC

Zaščitni nizki čevlji z nekovinsko kapico in kevlar neprebodnim podplatom. Zgoraj kombinacija materialov: usnje in izjemno zračno mrežo. Pod..

51,36€

čevlji CODDA S1P SRA

Nizek varnostni čevelj S1P SRA. Absorpcija energije v peti, zaščitna kapica za prste, usnje, zgornja plast iz zračnihmaterialov, podplat odp..

55,63€

čevlji COOPER MF ESD S1P SRC

Nizki zaščitni čevlji z ESD (antistatičnost) zaščito in kompozitno zaščitno kapico. Odporni proti prebodu (S1P).Podplat ima dvojno plast pol..

80,36€

Čevlji Diatto s1 src

Zaščitni čevelj z jekleno kapico, antistatičen in protizdrsni PU/TPU olje odporen podplat, absorbcija energije v peti in kombinacija zračneg..

78,31€

čevlji DIZZARD MF S1P SRC

Zaščitni nizki čevlji z lahko kompozitno kapico in neprebojnim podplatom, antistatični, zaščita pred zdrsom,podplat odporen na olje PU/PU, z..

48,80€

čevlji HAGEWILL MF ESD S1P SRC

Nizki zaščitni čevlji z kompozitno kapico in brez jeklenih delov. Čevlji so izredno udobni, inovativni v barvi in tehnologiji razvoja. Imajo..

61,00€

čevlji HALWILL MF ESD S1P SRC

Nizki zaščitni čevlji z ESD (antistatičnost) zaščito in kompozitno zaščitno kapico. odporni proti prebodu (S1P).Podplat ima dvojno plast pol..

54,90€

čevlji JUMPER ESD S1P SRC

Zaščitni čevlji z esd z jekleno kapico. Notranji podplat odporen na prebod. Čevlji so antistatični, protizdrsni, oljni gumipodplat s sistemo..

106,54€

ČEVLJI PANDA BETA S1 SRC

Nizki zaščitni čevlji z jekleno kapico na nogah in vložkom odpornim na prebod. Antistatični, protizdrsni in odporni na gorenje. Absorbi..

32,94€

čevlji SIRIA MF ESD S1P SRC

Podplat na tem zaščitnem čevlju je izdelan iz poliuretanske tekalne plasti visoke gostote esd in vložka iz poliuretanskepene ESD, ki zagotav..

46,36€

čevlji TOOLIK MF S1P HRO SRA

Zaščitni nizki čevlji športnega dizajna z kompozitno kapico in kevlar antiperforacijskim podplatom, protizdrsniin olje odporen podplat. Zgor..

91,50€

čevlji TRESMORN MF S1P SRC

Zaščitni čevlji z kompozitno kapico in neprebojnim podplatom, antistatični, gumijasti podplat ščiti pred oljem.Zgoraj kombinacija brušenega ..

55,14€

Prikazujem 1 do 12 od 15 (2 strani)