gtag('config', 'UA-11748275-4');
0

s3 nizki

čevlji BIS MF S3 SRC

Zaščitni pol-visoki čevlji z nekovinsko kapico na prstih. podplat iz PU / TPU materiala, protizdrsen in odporenna prebod. Zgornji del čevlja..

71,98€

čevlji BK TPU MF S3 SRC

Zaščitni nizki čevlji z kompozitno kapico, odporen podplat na olje in prebod. Zgornji del čevlja je narejen iz visokokvalitetnih brušenih zr..

54,90€

čevlji CORTINA MF S3 SRC

Zaščitni nizki čevlji z nekovinsko kapico na prstih. podplat iz PU / PU, odporen na prebod in je protizdrsen.Zgornji del čevlja iz visoko ka..

115,90€

čevlji DERRIL MF S3 SRC

Zaščitni čevlji z kompozitno zaščitno kapico in kevlar neprebodnim podplatom. zunanji del podpata iz poliuretanain SRC zaščito - oljeodporni..

72,59€

čevlji GIULIETTA MF S3 SRC

Zaščitni nizki čevlji z nekovinsko kapico na prstih in podplatom PU/TPU odpornim na prebod in zdrsavanje.Zgornji delčevlji iz semiš usnja v ..

85,40€

čevlji GRAFFITI ESD S3 SRC

Zaščitni esd čevlji, s kovinsko kapico in neprebojnim podplatom, antistatičen, zaščita pred zdrsom in odporen na olje.Gumijasti podplat z AI..

106,51€

čevlji KASMIN MF S3 SRC

Superge z nekovinsko kapico na prstih in sestavljenim antiperforacijsko podplatom. PU / PU podplat odporenna gorivo. Absorpcija energije v p..

87,84€

čevlji KIEL SC-02-002 S3 SRC

Zaščitni nizki čevlji z jekleno kapico in antiperforacijskim podplatom. PU / PU gumeni podplat, odporen na oljein spodrsljaju. Na zgornji st..

26,33€

čevlji KUBANG MF S3 SRC

Superge z nekovinsko kapico na prstih in sestavljenim antiperforacijsko podplatom. PU / PU podplat odporenna gorivo. Absorpcija energije v p..

87,84€

čevlji MASSIF MF S3 SRC

Nizki zaščitni čevlji z nekovinsko kapico na prstih in sestavljenim antiperforacijskim podplatom. PU / TPU podplatje protizdrsen in odporen ..

60,70€

čevlji michelin BRAKE MF S3 HRO SRC

Zaščitni nizki čevlji z nekovinsko kapico na prstih. Podplat iz PU michelinove gume, ki je odporen na prebod,vročinska tveganje, olje in je ..

128,10€

čevlji No. FIVE QLS MF S3 SRC

Zaščitni nizki čevlji z nekovinskim kapico in podplatm, ki je odporen na prebod. podplat iz PU / TPU.Zgornji del iz kakovostnega zrnatega us..

110,41€

Prikazujem 1 do 12 od 20 (2 strani)