gtag('config', 'UA-11748275-4');
0

s3 visoki

čevlji BK TPU MF S3 SRC

Zaščitni visoki čevlji z kompozitno kapico, odporen podplat na olje in prebod. Zgornji del čevlja je narejen iz visokokvalitetnih brušenih z..

45,38€

čevlji CORTINA MF S3 SRC

Zaščitni visoki čevlji z nekovinsko kapico na prstih. podplat iz PU / PU, odporen na prebod in je protizdrsen.Zgornji del čevlja iz visoko k..

104,19€

čevlji DERRIL MF S3 SRC

Zaščitni gležnarji z kompozitno zaščitno kapico in kevlar neprebodnim podplatom. Zunanji del podpata iz poliuretanain src zaščito - oljeodpo..

79,98€

čevlji ESAGAMMA MF S3 SRC

Zaščitni gležnarji z nekovinsko kapico in vložkom odpornem proti aramidnemu prebijanju.Podplat iz PU / TPU in protizdrsen. Zgornji del iz ka..

82,56€

čevlji GIULIA MF S3 SRC

Zaščitni visoki čevlji z nekovinsko kapico na prstih in podplatom PU/TPU odpornim na prebod in zdrsavanje.Zgornji delčevlji iz semiš usnja v..

84,42€

čevlji JENA SC-03-003 S3 SRC

Zaščitni visoki čevlji z jekleno kapico in antiperforacijskim podplatom. PU / PU gumeni podplat, odporen na oljein spodrsljaju. Na zgornji s..

34,16€

čevlji KIARA MF S3 SRC

Varnostna superga z nekovinsko kapico in sestavljenim vmesnim podplatom proti perforaciji. Protizdrsni podplat PU / PU, odporen na gorenje, ..

97,60€

čevlji KIPSI MF S3 SRC

Varnostna superga z nekovinsko kapico in sestavljenim vmesnim podplatom proti perforaciji. Protizdrsni podplat PU / PU, odporen na gorenje, ..

97,60€

čevlji michelin WHEELS MF S3 HRO SRC

Zaščitni visoki čevlji z nekovinsko kapico na prstih. Podplat iz PU michelinove gume, ki je odporen na prebod,vročinska tveganje, olje in je..

110,53€

čevlji MUSA MF S3 SRC

Visoki zaščitni čevlji z nekovinsko kapico na prstih in sestavljenim antiperforacijskim podplatom. PU / TPU podplatje protizdrsen in odporen..

79,30€

čevlji No. SIX QLS MF S3 SRC

Zaščitni visoki čevlji z nekovinskim kapico in podplatm, ki je odporen na prebod. Podplat iz PU / TPU.Zgornji del iz kakovostnega zrnatega u..

117,12€

čevlji No. THREE MF S3 SRC

Zaščitni visoki čevlji z nekovinsko kapico na prstih in podplatom PU/TPU odpornim na prebod in zdrsavanje.Zgornji del čevlja iz kakovostnega..

93,94€

Prikazujem 1 do 12 od 15 (2 strani)