Kompakten in vzdržljiv.

DeWalt AKU XR udarni vrtalnik/vijačnik DCD985M2 – 18V 4,0 Ah Li-Ion

po močno prevrtani ceni. Namesto 659,20 le za 392,91 €.Kupi zdaj!

Ni vse v velikosti. Vzdržljivost je pomembnejša!
0

Piškotki

Kaj so piškotki

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki so shranjene v brskalniku. Piškotki se prenesejo v vaš brskalnik, ko prvič obiščete našo spletno stran. Z vašim naslednjim obiskom naše spletne strani z uporabo iste naprave/istega brskalnika, piškotek oziroma informacije, ki jih vsebuje, se pošljejo nazaj določeni spletni strani (lastni piškotki) ali drugi spletni strani, h kateri spada (drugi piškotki). S tem je ugotovljeno, da je bila spletna stran odprta z določenim brskalnikom in njen status se spremeni, na primer s prikazom določene vsebine. Tako si piškotki zapomnijo na primer vaše preference, vaš način uporabe spletne strani in s tem individualizirajo prikazane ponudbe.


Nastavitve piškotkov na tej spletni strani

Zahtevane piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje naše spletne strani, uporablja izključno podjetje MIX d.o.o. in se shranijo le na vašem računalniku med trenutno sejo brskalnika.

Primeri zahtevanih piškotkov so:

  • Shranjevanje vaših odločitev glede uporabe piškotkov na naši spletni strani
  • Razporeditev pravilnih artiklov v košarici
  • Prijava na naših spletnih straneh

Zahtevane piškotke lahko izključite z nastavitvami brskalnika. MIX d.o.o. svetuje svojim uporabnikom, da v tem primeru ne bodo mogli uporabljati vseh funkcij spletne strani v njenem celotnem obsegu.


Uporaba lastnih piškotkov, ki zahtevajo odobritev na tej spletni strani

Piškotki, ki niso nujno potrebni za uporabo spletne strani, kljub temu izpolnjujejo pomembne naloge. Brez njih, funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, niso več na voljo. Vaše nastavitve več ne morejo biti več shranjene in jih je treba na vsaki strani ponovno preveriti. Poleg tega pa nimamo možnosti, da vam odgovorimo s prilagojeno storitvijo.