Kompakten in vzdržljiv.

DeWalt AKU XR udarni vrtalnik/vijačnik DCD985M2 – 18V 4,0 Ah Li-Ion

po močno prevrtani ceni. Namesto 659,20 le za 392,91 €.Kupi zdaj!

Ni vse v velikosti. Vzdržljivost je pomembnejša!
0

Varovanje osebnih podatkov

Politika varovanja osebnih podatkov

Strinjate se, da se osebni podatki, zbrani in razpoložljivi v primeru sklenitve pogodbe oz. postopka rezervacije, shranijo, se obdelujejo na strežniku podjetja Hitrost d.o.o., ponudnika gostovanja strežnika mix-trgovina.si in se tudi uporabljajo v času trajanja pogodbe (potek naročanja in obračun). Osebni podatki so vse informacije, na osnovi katerih je možno osebo direktno ali indirektno identificirati, npr. ime, naslov bivališča, naslov e-pošte, itd.

Pri shranjevanju in obdelavi vaših podatkov MIX d.o.o. ter Hitrost d.o.o. kot gostitelj strežnika, strogo upoštevata Zakon o varstvu osebnih podatkov. Ob upoštevanju stanja tehničnih možnosti in gospodarske upravičenosti tako MIX d.o.o. kot Hitrost d.o.o. sprejmeta vse ukrepe, da bosta zagotovila varnost osebnih podatkov. Še posebej pri opravljanju storitev sodeluje MIX d.o.o. samo s takimi zaposlenimi in tretjimi podjetji, ki so se v odnosu do podjetja MIX d.o.o. zavezali, da bodo spoštovali zaupnost podatkov. 

Na željo vam bomo posredovali informacije o vaših osebnih podatkih, ki so shranjeni pri nas. Kadarkoli nas lahko zaprosite za popravke, brisanje in blokado vaših osebnih podatkov, ki so shranjeni pri nas z veljavnostjo v prihodnosti in prekličete soglasje k uporabi vaših podatkov.

Podatkov, pridobljenih preko spletne strani www.mix-trgovina.si ne posredujemo tretjim osebam oziroma organizacijam.