gtag('config', 'UA-11748275-4');
0

Politika zasebnosti

Politika zasebnosti

MIX d.o.o., Stegne 15, Ljubljana hrani vaše podatke izključno za potrebe izvajanja pogodbe med vami kot kupcem in podjetjem MIX d.o.o. kot prodajalcem. 

 

Z registracijo nakupovalnega računa se strinjate, da se osebni podatki, zbrani in razpoložljivi v primeru sklenitve pogodbe oziroma postopka rezervacije shranijo, se obdelujejo na strežniku podjetja Hitrost, d.o.o., ponudnika gostovanja strežnika mix-trgovina.si in se tudi uporabljajo v času trajanja pogodbe (potek naročanja in obračun). Osebni podatki so vse informacije, na osnovi katerih je možno osebo direktno ali indirektno identificirati. Z obsegom podatkov in obsegom uporabe le-teh lahko v vsakem trenutku upravljate preko uporabniškega vmesnika na povezavi GDPR ORODJA, ki se nahaja v sklopu INFORMACIJE v nogi portala. Pravtako lahko kadarkoli zahtevate avtomatiziran izpis vseh, pri nas shranjenih podatkov ali podate avtomatizirani zahtevek za izbris vseh vaših podatkov iz našega strežnika. V slednjem primeru morate, če želite v prihodnosti opraviti nov nakup, račun na novo registrirati. 

 

MIX d.o.o. pridobiva vaše osebne podatke izključno ob registraciji vašega osebnega nakupovalnega računa v spletni prodajalni mix-trgovina.si. Brez registracije nakup v spletni prodajalni mix-trgovina.si ni mogoč. 

 

Za potrebe izvrševanja pogodbe na strežniku mix-trgovina.si, v primeru, da imate registriran nakupovalni račun, hranimo naslednje konkretne osebne podatke:

 

Ime in priimek - identifikacija kupca 

  • Telefonsko številko - za potrebe posredovanja informacij v zvezi s konkretnimi naročili oziroma da vas naše osebje lahko kontaktira izključno na vašo konkretno zahtevo.
  • E-poštni naslov - kot uporabniško ime računa v spletni trgovini ozriroma kot naslov za pošiljanje prodajnih ponudb ali novic (izključno, če to opcijo izberete v nastavitvah)
  • Geslo - kot avtorizacijski element v okviru nakupovalnega računa
  • Naslov za dostavo (v kolikor izberete dostavo blaga na določen naslov oz. za potrebe izdaje personaliziranega računa)
  • ip naslov - preko katerega ste ustvarili nakupovalni račun

 

Omenjenih podatkov MIX d.o.o. ne deli s tretjimi osebami, razen v primeru in obsegu, ki omogoča dostavo naročenega blaga kupcu (št. 1, 2, 5), če izberete dostavo naročenega blaga preko Pošte Slovenije, d.d.

 

Piškotki

Če obiščete našo spletno trgovino, v vašo napravo shranjujemo in posledično iz nje beremo majhne datoteke, kot so piškotki. Piškotek je majhen skupek črk in števk, ki ga hranimo na vašem spletnem brskalniku ali trdem disku vašega računalnika. Nekateri piškotki nam omogočajo medsebojno povezavo vaših aktivnosti med brskanjem po naših straneh od trenutka, ko odprete okno spletnega brskalnika, vse do trenutka, ko ga zaprete. V trenutku, ko zaprete okno spletnega brskalnika, se pripadajoči piškotki izbrišejo. V primeru registracije računa pa nekateri piškotki ostanejo zapisani v vašem brskalniku. Strežnik jih prebere, ko se vnovič prijavite, kar omogoča personalizacijo vašega računa (seznam želja, mnenja, nakupovalna košarica, pregled preteklih naročil ipd.), s čimer je omogočeno vaše učinkovitejše upravljanje z nakupi.