gtag('config', 'UA-11748275-4');
0

Obutev

VESELI BOMO VAŠEGA POVPRAŠEVANJA NA:  ZASCITA@MIX.SI

čevlji BIS MF S3 SRC

Zaščitni pol-visoki čevlji z nekovinsko kapico na prstih. podplat iz PU / TPU materiala, protizdrsen in odporenna prebod. Zgornji del čevlja..

71,98€

čevlji BK TPU MF S3 SRC

Zaščitni nizki čevlji z kompozitno kapico, odporen podplat na olje in prebod. Zgornji del čevlja je narejen iz visokokvalitetnih brušenih zr..

54,90€

čevlji BK TPU MF S3 SRC

Zaščitni visoki čevlji z kompozitno kapico, odporen podplat na olje in prebod. Zgornji del čevlja je narejen iz visokokvalitetnih brušenih z..

45,38€

ČEVLJI COACH S1P SRC

Zaščitni nizki čevlji z nekovinsko kapico in kevlar neprebodnim podplatom. Zgoraj kombinacija materialov: usnje in izjemno zračno mrežo. Pod..

51,36€

čevlji COOMBE S1P SRC

Zaščitni čevlji z vstavljeno jekleno kapico in neprebojnim podplatom, antistatični, zaščita pred zdrsom, podplat PU/PU odporen na olje, zgor..

37,78€

čevlji COOPER MF ESD S1P SRC

Nizki zaščitni čevlji z ESD (antistatičnost) zaščito in kompozitno zaščitno kapico. Odporni proti prebodu (S1P).Podplat ima dvojno plast pol..

80,36€

čevlji CORTINA MF S3 SRC

Zaščitni nizki čevlji z nekovinsko kapico na prstih. podplat iz PU / PU, odporen na prebod in je protizdrsen.Zgornji del čevlja iz visoko ka..

115,90€

čevlji CORTINA MF S3 SRC

Zaščitni visoki čevlji z nekovinsko kapico na prstih. podplat iz PU / PU, odporen na prebod in je protizdrsen.Zgornji del čevlja iz visoko k..

104,19€

čevlji DERRIL MF S3 SRC

Zaščitni čevlji z kompozitno zaščitno kapico in kevlar neprebodnim podplatom. zunanji del podpata iz poliuretanain SRC zaščito - oljeodporni..

72,59€

čevlji DIZZARD MF S1P SRC

Zaščitni nizki čevlji z lahko kompozitno kapico in neprebojnim podplatom, antistatični, zaščita pred zdrsom,podplat odporen na olje PU/PU, z..

48,80€

čevlji ESAGAMMA MF S3 SRC

Zaščitni gležnarji z nekovinsko kapico in vložkom odpornem proti aramidnemu prebijanju.Podplat iz PU / TPU in protizdrsen. Zgornji del iz ka..

82,56€

čevlji GIULIA MF S3 SRC

Zaščitni visoki čevlji z nekovinsko kapico na prstih in podplatom PU/TPU odpornim na prebod in zdrsavanje.Zgornji delčevlji iz semiš usnja v..

84,42€

Prikazujem 1 do 12 od 72 (6 strani)